Najnovšie recenzie zo sekcie Filtre k objektívom
- Filter
Filtre značky Hoya už dlhodobejšie používam na svojich objektívoch a som spokojný.
- Osvedčená značka
Za tú cenu veľmi dobrý výkon. Myslím, že kvalita je úplne v pohode aj pre videotvorcov.
HOYA PL-C HD nano 62 mm
Ing. Ivor Tomana
Pridané: 21. júla 2021
(naposledy upravené 11. septembra 2021)
Zakúpený v HOYA Filtre
Rýchle dodanie, kvalita zodpovedajúce dodatku: MADE BY JAPAN. Polarizačný filter má skvelé vlastnosti ako pri fotení krajiny, tak aj pri eliminácii nežiadúcich odrazov na lesklých povrchoch. Filter používam v kombinácii s fotoaparátom Panasonic Lumix G9 a objektívom Leica 12-60, výsledky po približne dvoch mesiacoch intenzívneho používania zhrniem do vety: Ak by som sa mal opäť rozhodovať, určite by som zvolil práve tento typ a značku polarizačného filtra.
Zatiaľ som reálne raz využil (pri nižšom stupni zatienenia), zatiaľ spokojnosť
m
m
zatiaľ spokojnosť, kvalita vyhotovenie na vysokej úrovni
- Dobrá kvalita za rozumnú cenu
- Nemá cross efekt
- Kvalitka
Určite odporúčam
- Super filter
Určite odporúčam
- Je to overená kvalitná značka za dostupnú cenu.
Kvalitný filter za výhodnú cenu pre večerné a nočné fotenie.
- priepustnosť svetla
- Polarizacia filtra fomei
- Značka
- zloženie nieje úplne ideálne
- stála polarizacia rovnakeho odtina
Polarizačný filter fomei spĺna funkciu... akurát je zložený s 2 obruči pričom sa jedna otáča ale nemá žiaden vplyv na zmenu hustoty polarizácie takže je úplne zbytočne že je otočný... zaisťovací krúžok so zavitom je oproti prednému členu tak úzky že sa nedá dostatočne ani zatiahnuť
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »